Vacature Administratief Financieel Medewerk(st)er

VDA Plant is een kwekerij van duurzaam gekweekte tropische kamerplanten op diverse locaties in Nederland en Centraal Amerika. VDA Plant belevert grootschalige retailers door geheel Europa.


VDA Plant is een ondernemend, dynamisch bedrijf. De betrokkenheid van de medewerkers is hoog en er heerst een “Westlandse” no-nonsense mentaliteit. Wij zijn een begrip als import- en exportbedrijf van jong materiaal. Kwaliteit is ons uitgangspunt voor leveringen aan onze klanten. Daarnaast denken wij graag mee in het bedrijfsproces van de klant en de mogelijkheden om hier onze activiteiten op af te stemmen.

Wij werken op meerdere locaties met zo’n 55 mensen. De mensen die bij VDA Plant werken, hebben stuk voor stuk plezier in hun werk. Wij maken mooie producten waar je energie van krijgt! Wij willen ons team versterken met een:

Financieel administratief medewerk(st)er

Voor minimaal 32 uur per week

De functie van de administratief medewerk(st)er is veelomvattend en veelzijdig. Vrijwel alle facetten van een bedrijfsadministratie komen aan de orde, daarbij moet je denken aan het up to date houden van de crediteuren- en debiteurenadministratie, het (voorbereiden) van diverse aangiften en financiële rapportages. Daarnaast is de verwerking de administratie van onze dochter locatie in Costa Rica onderdeel van de werkzaamheden.

 

De juiste kandidaat

De juiste kandidaat beschikt over een bedrijfseconomische opleiding op MBO niveau (MEAO), heeft enige jaren werkervaring en goede communicatieve vaardigheden. De computer heeft geen geheimen voor je. Je ben handig met Excel Bij voorkeur enige kennis van de Engelse taal. Het nemen van initiatief in combinatie met een praktische zakelijke instelling zijn belangrijke selectiecriteria.

 

Arbeidsvoorwaarden

De juiste kandidaten kunnen rekenen op een uitdagende baan met ontplooiingsmogelijkheden en perspectief. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van de ervaring en kwaliteiten van de kandidaten. Werktijden zijn in goed overleg bespreekbaar.

Herken je in de bovengenoemde functie stuur dan snel je sollicitatie naar administratie@vdaplant.nl. Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Patrick van der Wilk, bereikbaar via 015-3807117.