Assortiment

Areca Palm (Dypsis Lutescens)

De Areca Palm, ook wel Dypsis Lutescens en Goudpalm genoemd, doet het goed in huiskamers, badkamers en op kantoor. De Areca is één van de beste palmen om in huis te hebben en staat bekend om haar luchtzuiverende eigenschappen!

Assortiment

Dracaena Bicolor

Dracaena, in Nederland ook bekend onder de naam Drakenbloedboom. Voornamelijk komt de Dracaena uit Afrika, maar ook uit de tropen van Azië en Midden-Amerika. De Dracaena is een gemakkelijke kamerplant die het goed doet met half schaduw, half zon. Hij verlangt weinig onderhoud, hierdoor is de Drakenbloedboom goed geschikt voor op kantoor.

Assortiment

Dracaena Marginata

De bekendste tropische kamerplant van Nederland en met een bijnaam als de Drakenbloedboom is het een stoere en decoratieve plant die in vrijwel ieder interieur past. Hij vindt zijn herkomst in Afrika, Azië en waar wij onze Marginata’s vandaan halen, Midden-Amerika.

Assortiment

Yucca

De Yucca is een karaktervolle tropische plant. Zijn houten stammen hebben een grove uitstraling en met zijn puntige, leerachtige bladeren is het een stoere plant die in ieder interieur een Bohemian tintje achterlaat.

Assortiment

Dracaena Massangeana

De Dracaena Massangeana is met zijn grote sterke stam en puntige groene bladeren een opvallende en fraaie kamerplant. De bruine lange stam en zwaardvormige bladeren maken dit een stoere plant.

Assortiment

Camellia Japonica

Als alles nog kaal is, bloeit de bladhoudende heester Camellia Japonica al uitbundig. Het is een echte winterbloeier. In de eerste vier maanden van het jaar schittert de plant met grote roosachtige bloemen.